Calendarul erupţiei dentare la bebeluși! Vezi totul despre simptome și calmarea durerilor puiului tău!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Apariţia dentitiei la bebeluşi este un proces lung şi uneori dureros. Cu toate acestea, apariţia primului dinţişor al copilului este un eveniment mare în familie. Este, de asemenea, un pas important în dezvoltarea copilului.

dinti-de-lapteInflamarea gingiilor în timpul erupţiei dinţilor este o afecţiune destul de comună la sugari. Masajul poate ajuta. Pur şi simplu înveliţi degetul într-un tampon de tifon steril şi masaţi uşor gingiile copilului. De obicei, copiilor le place.

Contrar opiniei populare, apariţia dinţilor nu este întotdeauna însoţită de febră. Se pare că febrilitatea apare aproape la toţi copiii, în special la erupţia primului dinte. Dar la temperaturi ridicate, de peste 38,5-39 ° C, este puţin probabil. Când apare febra, trebuie să luaţi legătura cu medicul pediatru, deoarece febra este mai degrabă un semn de infecţie. Mai bine să nu minimalizaţi o temperatură ridicată, dând vina pe apariţia dinţilor. E posibil să fie vorba de o infecţie, mai ales că începuturile dentiţiei coincid cu expirarea imunităţii dobândite de la mamă în timpul sarcinii. Pe la vârstă de 6 luni, se observă la bebeluşi scăderea nivelului de anticorpi de protecţie, care este asociată cu un risc mai mare de infectare.

CONTINUARE – Vezi care sunt simptomele erupției dentare!

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

5 Responses

  1. Buna fiul meu are 1an si3luni si abia acum ii ies cate 2odata nu face febra dar transpira tot e ceva normal
    Are 4sus si 2 jos ce recomandati sa ii dau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *